Електротехник в София за монтаж на стълбищен автомат

Монтаж на стълбищен автомат се извършва в жилищни сгради, търговски обекти и институции. Той управлява осветителните тела на стълбището на дадения обект. Главната му функция е да се задейства осветлението, след като бъде натиснат бутона на даден етаж, както и лампата да се изгаси автоматично броени минути по-късно.

С такива автомати са снабдени всички блокове и кооперации, което налага устройството да работи изправно, за да доставя нужната светлина.

За да се извърши ремонт или монтаж на стълбищен автомат, се налага намесата на специалист. Последният можете да намерите при нас elektrotehnik.info, като ние поемаме грижата да поддържаме доброто състояние на автоматите.

Освен че ще върнем нормалното състояние на стълбищният автомат, можем да добавим и специални датчици за индикация на движение.

Защо е важен стълбищният автомат?

Повреденият стълбищен автомат, е истински бич за всяка жилищна сграда. Живущите в блокове и кооперации имат нужда от осветление, за да се придвижват по стълбището нощно време. Освен това наличието на осветление помага за разпознаването на движещи се хора в близост до апартаментите. Тъмнината и мракът са наистина неприятна част за всички съкооператори.

Извършването на монтаж на стълбищен автомат налага намесата на електротехник. Необучен човек не може да се справи с тази задача, още повече, че тя крие и рискове. Работи се с ток, което не бива да се пренебрегва и трябва да се действа много внимателно. За целта се използват различни инструменти и апаратура, така че автоматът да функционира правилно, и без грешки.

Ако се инсталира стълбищен автомат с датчици за движение, ще получите допълнителни удобства. С други думи, лампите ще светнат, след като някой преминава през етажа. Този тип датчици придобиха огромна популярност в наши дни най-вече при големите блокове и сгради.

Каква е цената за монтаж на стълбищен автомат?

В зависимост от това, дали искате обикновен стълбищен автомат, или такъв с датчици за движение, се определя крайната цена. Цената за монтажа варира, според конкретните нужди затова най-добре се свържете с нас.

Разбира се, ако изберете нас, то можете да се възползвате от услугата ремонт на стълбищен автомат, за да не се налага закупуването на ново устройство. За допълнителна информация прочетете темите в сайта или се свържете с нас, когато пожелаете.