Откриване на скрити кабели под земята

и в стените от опитни електротехници в София

Ние от elektrotehnik.info предлагаме услугите откриване на кабели със скенер, локализиране на места с високо напрежение и др. Нашите умения са приложими както спрямо домовете и безопасността в тях, така и спрямо офисите, търговските обекти, изкопни дейности (трасиране) и строителни обекти.

Съвременното строителство е колкото естетически издържано и приятно на глед, толкова и проблематично. Обикновено изпълнението на поръчки е обвързано с гонене на крайни срокове, а това рефлектира върху качеството на положения труд.

Случва се при измерване на напрежението да установим, че няма ток, където трябва да има. и има ток, където се предполага да не протича такъв. Вие няма как да знаете това и излагате себе си и близките си на риск.

Затова можете да поръчате диагностика, откриване на кабели със скенер. Ние извършваме още идентифициране на пластмаса, дърво, метали – комплексно и поотделно. Разполагаме с нужните инструменти и технологии, с които не губим време, а караме по същество.

Ако имате нужда от откриване на кабели със скенер – с основание или за всеки случай – можете да ни се обадите. Данните ни са посочени на сайта. Отговаряме по всяко време на запитвания, информираме за цени и срокове.

Кога трябва да прибегнем до откриване на кабели със скенер?

Устройствата са подходящи за проникване в по-голяма дълбочина и през материали с различна плътност. Това е особено важно за максималната точност и локализиране на кабелите и ДАЛИ преминават кабели и тръби.

Необходимо е да знаете, че съвременните инсталации са по-специфични, защото са комбинация от няколко материала с различни свойства. Например водопроводните и канализационните системи, за които също е нужен скенер, се правят от пластмаса. В подобни случаи се нуждаете от детектор/скенер, който едновременно идентифицира пластмаса и електрически кабели. Слава богу, за всеки проблем си има решение.

А Вашето решение можем да бъдем именно ние.

Какво предлага нашата фирма?

Откриване на кабели със скенер е иновативен подход, който улеснява и техника, и клиента. Съвременните технологии и научен апогей са се погрижили да направят ежедневието ни по-лесно и безопасно. А, както знаем, електрическият ток е едно от най-опасните неща, с които имаме ежедневен досег. Вероятно не си даваме сметка минута невнимание какво би коствало на нас и близките ни. Повредите по веригата могат да костват хиляди левове за бизнеса Ви, гърмене на електроуреди и т.н. Да не говорим, че децата са най-застрашени при необезопасени кабели и контакти.

Но всички изброени са видими с просто око. Какво да правим, когато проблемът е скрит някъде там, под повърхността?

откриване на скрити и прекъснати кабели