Електротехници за смяна на ел. предпазители в София

Старите електрически предпазители крият множество рискове. Те могат да доведат до късо съединение и токов удар, както и до огнена стихия, която трудно можем да овладеем. Ако не се справяте добре с тока, то по-добре ни гласувайте доверие на нас, екип от опитни ел техници които ще се погрижат за смяната не ел. предпазителите във вашия дом, с нови и по-безопасни бушони.

Два са основните съвета, които е нужно да имате предвид, когато работите с електрически предпазители.

Първият е, че мощността на бушона трябва да бъде съобразена с мощността на дадения електроуред.

Вторият ни съвет е свързан с електрическия проводник, който би трябвало да съответства на абсолютно същата мощност, за да имате правилна експлоатация.

Какво можем да ви предложим?

В голяма част от сградите в София и останалата част на България, електрическите табла са морално остарели и работят с класическите видове ел. предпазители. Обикновено хората извършват сами ремонти на бушоните, но това може да доведе до сериозни последици. Ето защо в такива случаи е, по-добре да повикате електротехник за смяна на ел. предпазители.

Ние ви предлагаме да подмените старите бушони, с новите автоматични електрически предпазители, които имат различна мощност и пренатоварване на мрежата или късо съединение просто изключват сами. За да ги активираме е нужно просто да натиснем един бутон, и да включим електрозахранването. Това много по-удобния и практичен вариант за Вас.

Защо да се доверите на нашите услуги?

Фирмата ни разполага с опитни и коректни екипи от специалисти – електротехници, с чиято помощ ще си осигурите повече комфорт в дома или работното място. Главната цел е да ви предпазим от опасности и инциденти, а това се получава с монтаж на съвременните табла и техните предпазители.

Ние ще посетим вашия адрес, за да извършим смяна на ел. предпазители и да ви дадем няколко ценни съвета за превенция срещу евентуални аварии.

Най-после ще прекъснем страха ви от токови удари, пренатоварване на ел. мрежата, къси съединения, пожари и така нататък. Гарантираме качеството на всяка наша услуга, който ще поръчате от нашата фирма.

За повече информация относно новите ел. предпазители, техните цени и монтажа им, моля използвайте телефоните ни за връзка, а ние ще отговорим при първа възможност. Очакваме вашите запитвания и поръчки 24/7 и се надяваме да Ви бъдем полезни.