Електротехник за монтаж на лунички в София

Монтажът на осветителни тела тип лунички, не е много лесен. Той изисква специално вграждане на осветлението в тавана, което се прави с повишено внимание.

В случай че търсите монтаж на квадратни или кръгли луни за растерни и окачени тавани, то най-доброто решение е да се възползвате от квалифицираните специалисти от elektrotehnik.info, които ще свършат тази работа.

За да се свържат луничките се работи по определена схема. Освен луните се монтира и трансформатор с определен волтаж. Свързването на левите и десните кабели излизащи от луните, трябва да бъде направено много внимателно, както и крайната връзка към трансформатора.

За да стане всичко по правилен начин, е добре да поверите задачата по свързване на електротехник.

Какво се прави при монтаж на лунички?

По-горе посочихме нуждата от свързване на кабели и трансформатор. Това е основното действие, когато се извършва монтаж на лунички. Разбира се, има и още някои неща, за които трябва да съблюдавате, при монтажа на този вид осветителни тела. Има значение, дали луните ще бъдат монтирани на панелен или окачен таван. И двата варианта изискват специфичен подход.

За монтажа на лунички се използват най-различни инструменти и материали. В действие влизат винтоверт, бормашина, чук, нивелир и много други. Екипът на elektrotehnik.info разполага с всички нужни инструменти, за да се постигне добър ефект. От клиентите зависи колко на брой луни искат да поставят в дома или работното си място, както и къде да бъдат разположени те.

При монтаж на лунички се изключва основното електрозахранване, тъй като съществуват известни рискове за монтажистите. Ето заради това не препоръчваме на потребителите да правят такъв тип ремонт, без да имате подготовка и да познават работата с електроенергия и осветителни тела.

Защо да наемем специалист?

С помощта на електротехник ще си спестите много време и куп главоболия при монтиране на осветителни тела тип лунички. За възможно най-кратък срок от време, те ще бъдат монтиране на тавана, стената или там където посочите.

Цената зависи от това колко на брой луни ще монтирате, но услугата определено не е скъпа, както ще се убедите, когато се свържете със специалистите.  Ако имате нужда от такъв вид помощ, то не се колебайте да ни потърсите в удобно за вас време.