Ремонт на стълбищно осветление в София

Един от най-неприятните проблеми във входовете на жилищни блокове или кооперации, са авариите със стълбищното осветление. Липсата на светлина притеснява съкооператорите, което налага да се вземат спешни мерки.

За съжаление не всеки е способен да извърши такъв вид ремонти, така че най-доброто решение в случая е да се наеме професионален електротехник.

Ако е дошло време за ремонт на стълбищно осветление, то може да дадете тази задача на специалистите от elektrotehnik.info, които разполагат с нужните инструменти и оборудване, за да отстранят повредата.

Ел Техниците имат опит в ремонт, монтаж и демонтаж на осветителни тела, така че ще свършат работата за кратък срок от време, а крайния резултат ще бъде положителен.

Какво включва ремонта на стълбищно осветление?

В зависимост от повредата на стълбищното осветление, ще бъде извършен подходящия ремонт. Освен подмяна на крушки и монтаж на нови фасунги, може да се наложи смяна на стълбищен автомат, която ние ще извършим. В същото време предлагаме и преработка на електрическата инсталация, с чиято помощ ще се монтират датчици за движение, които са една чудесна идея.

Монтажът на датчици за осветление, се прави с цел лампите да светнат, когато някой премине през вашия етаж. Датчиците усещат движещия се обект и светлината се задейства автоматично. Нашите електротехници ще извършат пълен ремонт на стълбищно осветление, за да получите нужната светлина. Цените на услугите ни зависят основно от ремонта, който се извършва.

Не препоръчваме ремонтирането на стълбищното осветление да се извършва от неопитни хора. Все пак това е работа с електричество, която крие рискове от нараняване и сериозни щети. Ето защо, когато лампите на стълбището ви загаснат, е добре да се свържете с нашия отличен екип.

Скъп ли е ремонтът на стълбищно осветление?

Откриването на проблема със стълбищното осветление или автомат, може да ви струва малко или малко повече. Всичко това зависи от необходимото време за да се констатира точната причина за аварията.

Техниците извършват подробна диагностика, за да се установи къде е аварията с осветлението. Подмяната на самия стълбищен автомат е малко по-скъпа, но за сметка на това ще получите ново устройство, което ще работи години наред без прекъсване.

Не на последно място можете да изберете монтаж на датчици за движение, смяна на крушки, фасунги и други. Не бихме казали, че ремонтът на стълбищното осветление е скъп, а в същото време е много наложителен.